Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les galetes. Més Informació
 
   
   Idioma
ESTELLA D´ORIGEN FORESTAL
   Segueix-nos!

 

   Informació
 Calendari  laboral

► CatForest, productes forestals d'origen català, sostenibles i de qualitat.

► Generalitat de Catalunya, Departament d’Agricultura - Gestió forestal

► Web dels boscos de Catalunya
 21 rutes dels Parcs de Catalunya (Street View)  

 

 

21 - 6 | Iolanda Domenjó, enginyera tècnica forestal de Serradora Boix, a la Universitat Catalana d'Estiu de la Natura

En el marc de la 23a edició de la Universitat Catalana d'Estiu de la Natura (UCEN) que tindrà lloc a Berga, del 7 al 18 de juliol d'enguany —Iolanda Domenjó, enginyera tècnica forestal i llicenciada en Ciències Ambientals—, participarà en el curs "EXPLORA el Bosc", amb una Ponència sobre les "sortides comercials de la fusta".


Publica la web "EXPLORATORI dels recursos de la Natura"

La Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat de Barcelona i l'Ajuntament de Berga treballen conjuntament en el projecte "Exploratori dels Recursos de la Natura" per fomentar les vocacions científico tecnològiques, millorar l'aprenentatge a secundària i educació superior i contribuir al desenvolupament d'un territori ric en recursos naturals.
🌲 [MÉS INFORMACIÓ]

Explora la Natura: Universitat Catalana d'Estiu de la Natura (UCEN), 23a edició

De la mà de professors universitaris propis del BKC i d'altres professionals especialitzats, la UCEN ofereix uns cursos que combinen les classes teòriques amb les sortides de camp, sempre en aquest marc natural extraordinari de la comarca del Berguedà.
Els cursos estan inclosos dins la programació de cursos d'estiu de la Xarxa Vives d'Universitats, que aplega Universitats de parla catalana, i per aquest motiu poden ser reconeguts com a crèdits d’Assignatures de Lliure Elecció, i com a ECTS.
També es troben inclosos dins del Pla de Formació Permanent del professorat de Secundària del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
🌲 [MÉS INFORMACIÓ]

EXPLORA el bosc

S’introduiran en primer lloc conceptes sobre la gestió dels boscos i en particular els boscos madurs. Es podrà veure l’aprofitament del bosc i de la biomassa forestal, i els avantatges que això suposa. També es treballarà sobre les formes i simetries que es troben en el bosc, per continuar veient el bosc com un magnífic hàbitat per a diferents espècies vegetals i animals així com la seva biodiversitat.
🌲 [MÉS INFORMACIÓ]


 🌲 Baixa't el quadríptic [PDF 4,4 MB]

 

 
SERRADORA BOIX, SL  Puig-reig (Barcelona)  Tel. +34 938 290 900  boix@serradoraboix.com
Avís legal