Eficiència energètica

L’activitat de la primera transformació de la fusta, és un dels processos industrials que necessita menys energia i menys consum d’aigua.

El nostre cicle productiu no genera residus.

  • Tots els productes secundaris generats, com ara l'estella, les serradures i l'escorça, s’utilitzen com a matèria primera o com a font d’energia.
  • Durant la producció de fusta serrada, l’escorça generada, s’utilitza per a produir energia per als processos de Serradora Boix; i el calor , per als processos de l'assecat de la fusta i el Pèl·let.
  • Les serradures i estella generats, alhora, es converteixen en la matèria primera per a la planta de producció de Pèl·let.


No produïm residus, només nous recursos!
 

A SERRADORA BOIX, amb la substitució de l’energia provinent de combustibles fòssils per energia renovable i amb l'aprofitament dels subproductes generats en el procés de serrat, tanquem el cicle! —Hem substituït l’energia provinent de combustibles fòssils, per la generada amb biomassa.

La privilegiada situació de Serradora Boix dins el territori, permet utilitzar els productes del bosc català per a la producció, amb una mínima despesa energètica:

Documentació (+ info)

→  CALCULA L'IMPACTE AMBIENTAL DEL TRANSPORT.
CONSUMIM ENERGIA VERDA, amb ENÉRGYA-VM
 

Les nostres Certificacions: garanties de qualitat i servei de Serradora Boix

 
 
 
 
Utilitzem galetes de tercers per a anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Podeu obtenir més informació o bé conèixer com canviar la configuració, a   la nostra Política de Cookies